LakaW Press Systemet

Det følgende forklarer i korte trekk det systemet jeg har som utgangspunkt både i onlinekurs og når jeg skreddersyr programmer etter individuelle behov.

Modul 1. Trygghet til å dele

Her handler det om ulike tankemåter og øvelser som gjør det trygt for deg å dele. Etter denne modulen ser du det ganske ufarlig å være ærlig om hva du føler, tenker og opplever fortere – først og fremst overfor deg selv, men også overfor andre.

Modul 2. Fra kaos til oversikt

Her tar vi for oss de 7 livsområdene, og nå får du full oversikt over hva som funker i livet ditt og ikke. Etter denne modulen vet du veldig godt hvor du står, og har også begynt å kjenne på litt inspirasjon i forhold til hva det er du vil videre.

Modul 3. Ta makten tilbake

Etter denne modulen er det ingen tvil i deg om hvor diverse ansvar skal ligge. Du vil finne ut hva som skal til for at du skal oppleve livet og det du gjør som meningsfylt, og ikke minst vil du ha laget deg fremtidsplaner du begynner å skjønne at faktisk kan bli virkelige.

Modul 4. Handlekraft og fryktkontroll

Når fremtidsplanene er på plass, og du skal i gang med å gjøre ting- da er det liten tvil om at litt frykt kommer inn i bildet. Frykt for å feile, for å dumme seg ut, «hva vil alle andre tenke», «nei, dette kommer aldri til å gå», «hvem er det jeg tror jeg er», også videre. Jeg har til dags dato aldri møtt et eneste menneske som ikke har opplevd dette. I denne modulen lærer du å lene deg inn i ting, få en helt annen måte å tenke på frykt på, og du vil lære en teknikk som gjør fremgang 100 % garantert ved å bruke den.

Modul 5. Energityver og grensesetting

Her får mange noen aha opplevelser. Vi har alle de menneskene og aktivitetene i livet som vi sier vi er så glad i eller liker så godt, men som egentlig tapper oss for energi. Etter denne modulen vet du hvem og hva som tilhører i «gir energi» gruppen,hvem og hva som tapper deg for energi og hva du kan gjøre med det. Og ikke minst vil du ha lært deg å være det jeg kaller en «sunn egoist», som setter gode grenser for seg selv uten å svikte andre og bli slukt av dårlig samvittighet.

Modul 6. Å skape dagene med vilje

I denne modulen kommer alt du har lært sammen, og du vil se hvordan du kan bruke verktøyene du har fått gjennom programmet til å rett og slett skape èn og èn dag med vilje- helt etter de ønskene du satte opp i modul 3. Og når du først har klart EN dag, vil jeg hjelpe deg å skape enda en, og enda en- 7 hele dager vil jeg hjelpe deg å skape etter eget ønske. Etter det har magien allerede skjedd: Du har tatt til deg kunnskap, gjort kunnskapen til handling, og resultatet er intet mindre enn at du er blitt mester over eget liv. SUKSESS!!

Bonus:

To gratis webinarer via Zoom, en pr måned for oppfølging.

Modul 7. Workshop

Tre måneder etter programmets slutt, altså måneden etter siste bonus- webinar, møtes vi til en halvdags workshop der jeg tar deg/dere gjennom alle modulene og en rekke øvelser for å ytterligere forankre det du/dere har lært.

Er programmet tilgjengelig?

Frem til tidlig 2020 er programmet tilgjengelig i en-til-en programpakker.

Pris fra 1500,- for tre samtaler på telefon eller Zoom

Onlinekurs er under produksjon 😀

Dato er ikke satt enda, men dere vil så klart være de første til å få vite det. Jeg gleder meg skikkelig!

Har du andre spørsmål? Ta kontakt på Facebooksiden Anne Kari-LakaW-Terapicoachen, send meg en e-post på annekari@lakaw.no, eller ring meg på +47 411 70 553.